Οδηγίες & μυστικά για να κάνετε επιτυχημένο τηλεφωνικό σεξ

Συμβουλές τηλεφωνικού σεξ για αρχάριους

Οδηγίες & μυστικά για να κάνετε επιτυχημένο τηλεφωνικό σεξ Το τηλεφωνικό σεξ θέλει κανόνες. Όποια & αν είναι η περίπτωση το τηλεφωνικό σεξ θέλει & αυτό τους κανόνες του για να πετύχει. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη & να σκεφτείτε πως χωρίς οπτική επαφή δεν υπάρχει λόγος για ντροπές! H τεχνολογική πρόοδος έχει εκμηδενίσει κατά κάποιον τρόπο τις αποστάσεις σε πολλούς τομείς της εργασίας & της καθημερινότητας συνολικά μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται & το κομμάτι του σεξ. Κάποια ζευγάρια έχουν σχέση εξ αποστάσεως, κάποια προσπαθούν να βάλουν αλατοπίπερο στη σεξουαλική τους ζωή δοκιμάζοντας νέα πράγματα. Κάποια άτομα είναι επιφυλακτικά προς αυτό καθώς καλούνται να εξερευνήσουν ένα νέο επίπεδο οικειότητας το οποίο τους κάνει να κοκκινίζουν. Ακολουθεί ένας οδηγός μίνι για ερωτικά καλέσματα δια τηλεφώνου. Δείτε τι συμβαίνει στο τηλεφωνικό σεξ & τα ροζ τηλέφωνα.

Δείτε τι συμβαίνει στο τηλεφωνικό σεξ & τα ροζ τηλέφωνα Επιλέξτε μια σωστή ώρα. Αγγίξτε τον εαυτό σας. Μπορεί να μην είστε λάτρης του αυνανισμού, όμως θα πρέπει να τον αξιοποιήσετε & στη συνέχεια να μη διστάσετε να εξηγήσετε λεπτομερώς τι ακριβώς κάνετε στο σώμα σας. Αργά & σταθερά. Εάν δεν θέλετε το τηλεφωνικό σεξ να τελειώσει στα πέντε πρώτα λεπτά, τότε θα πρέπει να το κάνετε με αργές κινήσεις. Είναι περισσότερο εγκεφαλικό, οπότε δεν γίνεται στα γρήγορα μετά το μεσημεριανό διάλειμμα στη δουλειά. Κλείστε φυσικά ραντεβού. Προφανώς & η παρόρμηση της στιγμής που θα σας κάνει να καλέσετε τον/τη σύντροφό σας είναι ό,τι καλύτερο! Αλλά αν κάποιος από τους δύο λαμβάνει πολλές κλήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας από συνεργάτες, φίλους & οικογένεια, τότε μόνο ένας προγραμματισμός θα σας σώσει. Επιλέξτε μια ώρα που οι κλήσεις περιορίζονται, βρείτε έναν χώρο που μπορείτε να τα σεξοπείτε χωρίς να σας ακούσει το αφεντικό ή η μητέρα σας & απολαύστε το!

Οδηγίες να καλέσεις ένα ροζ τηλέφωνο & να κάνεις μια ερωτική συνομιλία

Το τηλεφωνικό σεξ είναι μια εύκολη υπόθεση Αισθανθείτε σέξι. Χαλαρώστε. Γενικά, το τηλεφωνικό σεξ είναι μια εύκολη υπόθεση. Αλλά αν ανησυχείτε για το τι «πρέπει» να πείτε & τι όχι ή για την ανταπόκριση του συντρόφου, τότε η φάση καταστρέφεται. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε μέσα σας πως πρόκειται για διασκέδαση & τίποτα παραπάνω. Οπότε κάντε ό,τι χρειάζεται για να χαλαρώσετε & να περάσετε καλά. Χρησιμοποιείστε βρώμικες λέξεις ακόμη & αν δεν βγαίνουν εύκολα από το στόμα σας. Για να μιλάτε βρώμικα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε βρώμικες & ακατέργαστες λέξεις. Αισθανθείτε σέξι. Προφανώς & το sex level είναι κάτι υποκειμενικό & μη μετρήσιμο. Αυτό που εννοούμε είναι να νιώσετε άνετα με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε σέξι. Αν αυτό είναι το άσπρο φανελάκι σας ή ένα δαντελωτό σουτιέν, τότε αυτό θα φορέσετε. Αναρωτηθείτε τι θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ερωτικός/ερωτική & θα προχωρήστε αναλόγως. Κάντε πειράγματα. Αν ήμουν εκεί τότε θα σου έκανα κάτι σέξι, είναι μια ωραία φράση που θα μπορούσατε να πείτε.

Στο τηλεφωνικό σεξ πρέπει να μεταφέρετε στον σύντροφό σας τι κάνετε Το κρεβάτι είναι μια εξαιρετική τοποθεσία. Ξεπεράστε την όποια ντροπή & πείτε στον/στην σύντροφό σας αν αγγίζετε κάποιο σημείο του σώματός σας, αν χρησιμοποιείτε κάποιο ερωτικό βοήθημα κτλ. Όσο & αν σας φαίνεται κλισέ, ξεκινήστε με απλές ερωτήσεις στην αρχή, όπως τι φοράς & τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Επιλέξτε το κατάλληλο μέρος. Βρείτε το μέρος που σας διεγείρει περισσότερο & ζήστε τη δική σας περιπέτεια εκεί για τα επόμενα λεπτά. Σίγουρα το κρεβάτι είναι μια εξαιρετική τοποθεσία, αλλά μήπως θέλετε να επιλέξετε τον καναπέ; Μήπως το πάτωμα; Πότε το τηλεφωνικό & το στοματικό σεξ γίνονται διαστροφή; Στο τηλεφωνικό σεξ θα πρέπει να μεταφέρετε στον σύντροφό σας τι κάνετε, που είστε, που θα θέλατε να είστε & άλλες τέτοιου είδους πληροφορίες. Ενισχύστε τον παράγοντα επιθυμίας σας, καθώς σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να πείτε ή να εξερευνήσετε ως ζευγάρι.

Σεξ στάσεις να πάρεις τη γυναίκα στο τηλέφωνο & να τη κάνεις να φωνάζει!

Σεξ στάση με ροζ τηλεφωνήτρια Η στάση στρείδι είναι μια αρκετά δύσκολη στάση για τις γυναίκες γιατί πρέπει να είναι ευλύγιστη αφού σχεδόν φέρνει τα πόδια της μέχρι το κεφάλι της! Η στάση πιστόνι που δεν είναι για κάθε γυναίκα, απλώς τη δοκιμάζεις αν θέλεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό. Η στάση σκύψε με τον άντρα πίσω από τη γυναίκα που έχει λίγο ανοιχτά τα πόδια ενώ σκύβει όσο περισσότερο μπορεί. Η διείσδυση είναι πολύ βαθιά & η τηλεφωνήτρια στο τέλος θα ουρλιάζει από ηδονή. Η στάση πισωκολλητό όπου η διείσδυση είναι μέγιστη & αρέσει στις πιό πολλές γυναίκες. Πιάσιμο από τους γοφούς & γρήγορο χτύπημα με τη γυναίκα να βογγάει αφού νιώθει το πέος βαθιά μέσα της. Η στάση κούνια δύσκολη για τη γυναίκα, αφού στηρίζεται στα χέρια της ενώ ανασηκώνει τη λεκάνη & στην οποία το μέγεθος του πέους παίζει σημαντικό ρόλο. Η στάση τρυπάνι παραλλαγή του κλασικού ιεραποστολικού στην οποία η γυναίκα ξαπλώνει & τυλίγει τα πόδια γύρω από τη μέση του άντρα. Στην αρχή αργά να υγραθεί & μετά έντονα με τη τηλεφωνήτρια να λέει τι τρυπάνι έχω μέσα μου. Η στάση ορθή γωνία που προσφέρει βαθιά διείσδυση & παράλληλα ερεθίζει πολύ το G-spot της παρτενέρ. Η στάση ξαπλώστρα σχεδόν ιεραποστολικό με τη τηλεφωνήτρια να έχει τα σκέλια ορθάνοιχτα ενώ δέχεται πολύ βαθιά διείσδυση & φωνάζει μέχρι τελικής πτώσης!